Despre noi

Pentru ca stim cat de mult pretuiesti casa ta, incercam sa iti oferim produse de calitate premium: lenjerie de pat, huse, cuvertura, perne si pilote.

Produse de calitate superioara

Totul pentru casa ta!

Produsele comercializate sunt atent selectionate si impratite in categorii de folosinta: cuvertura de pat, huse pat, lenjerie de pat damasc, lenjerie de pat finet, lenjerie de pat 1 persoana, perne, pilote, saltele.

Am petrecut foarte mult timp selectionand cu atentie fiecare textura, fiecare material, fiecare design si fiecare brand pentru a-ti pune la dispozitie cele mai frumoase modele de lenjerii de pat, huse si cuvertura

Rasfata-te! O zi bine organizata merita un somn bine pregatit. Trezeste-te în cea mai buna forma dupa o noapte odihnitoare, revigoranta datorita lenjeriilor deosebite în care ai dormit.
Foarte important!

Rasfata-te!

O zi bine organizata merita un somn bine pregatit. Trezeste-te în cea mai buna forma dupa o noapte odihnitoare, revigoranta datorita lenjeriilor deosebite în care ai dormit. Atentia noastra este indreptata catre client. Datorita colaborarii excelente cu clientii nostri, cunoastem nevoile si preferintele acestora si le adaptam la activitatea noastra. Scopul nostru este de a asigura satisfactia maxima a clientului.

Pentru a vizualiza produsele dinPAT.ro, mergi la pagina MAGAZIN!

Transport GRATUIT

La comezile ce depasesc 300 Lei

Retur in 14 zile

Garantia returnarii banilor

Garantia CALITATII

Produse de calitate superioara

100% Plati securizate

Trendzz.ro - Plati  online 100% securizate prin Netopia.